KAYSERİ / MELİKGAZİ - Adnan Menderes İlkokulu

Tarihçe

Adnan Menderes İlkokulu, Melikgazi İlçesi Mimarsinan Beldesi  Toki Konutları içerisinde 2007 yılında Kadir Has Vakfı tarafından yaptırılmış olup, eğitim-öğretime 2007-2008 öğretim yılı II. döneminde başlamıştır. 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılının birinci döneminde yeni kat ilavesi ile 5 derslik daha yapıldı

Öğrencilerimizi Hasan Polatkan Ortaokulu ile müşterek kayıt bölgesinden almaktayız. Öğretime, ikili öğretim şeklinde devam etmekteyiz.Anasınıfında ise iki derslikte dört şube ile ikili öğretim yapmaktayız.

2019-2020 eğitim öğretim yılında okulumuzda bazı değişiklikler olmuştur.  Okulumuzun hemen ön bahçesine inşa edilen ŞEHİT ERTUĞRUL TACİROULLARI ORTAOKULU ile birlikta daha önce,  Hasan Polatkan Orta okulu olarak faaliet gösteren kurum buraya taşınmıştır. Bu olay neticesinde boşalan Hasan Polatkan Orta okulu, ilkokula dönüştürülmüştür. Bu nedenle okulumuz personel ve öğrencileri bölünerek bu okula taşınmış ve böylelikle, mahallede hizmet veren tüm gün eğitim sistemine geçmiş iki adat ilkokul oluşmuştur.. (Ek: 16/02/2021 Erol ÖZKİŞİ)

Yayın: 01.10.2013 - Güncelleme: 03.01.2024 09:48 - Görüntülenme: 2990